Uniek in Hengelo: Zwemles voor zeemeerminnen

Nieuws

zeemeerminnen-zwemles-hengelo-riva-zwemmen

17/06/2016

Uniek in Hengelo: Zwemles voor zeemeerminnen |, ,

Een nieuwe rage is gaande, afgaand op het succes elders in het land. De zwemlessen die jonge meiden opleidt tot zeemeermin zijn flink in trek. Wij zijn als enige in deze regio die deze opleiding tot zeemeermin aanbiedt. De enige vereiste is dat de kinderen minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma B of 9 jaar (of ouder) zijn.

En het is niet zo maar iets, het gaat er serieus maar gezellig aan toe. Tijdens 3 lessen van een half uur leren de zeemeerminnen-in-spe de juiste technieken aan. Natuurlijk inclusief gebruik van de prachtige staart met monovin. Na het goed afleggen van de afsluitende proef ontvangen de deelnemers ook nog eens een heus zeemeermin diploma! In de nabije toekomst zullen Zeemeermin-kinderfeestjes ook mogelijk zijn bij ons.

De cursus tot zeemeermin bestaat uit 3 lessen van een half uur die start op 25 juli (vervolglessen 27 en 28 juli). De kosten zijn €35,00 incl. inschrijfkosten en diploma en gebruik van onze staarten. Voor meer informatie kunt u mailen of bellen naar info@zwemschoolriva.nl, 074-2432091 of Whats-App 06-51827675

Wees er snel bij, want vol=vol!

U kunt ook de staart + monovin bij ons kopen.

Zie ook: Hengelo’s Weekblad & Tubantia

Reacties

Reacties zijn gesloten.

Copyright © 2016 - Zwemschool Riva, website ontwerp en bouw iemagoo