Speciaal voor leden

speciaal voor onze leden en afzwemmers

Gefeliciteerd met je zwemdiploma!

Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom krijg je van ons en Stravinsky een bon aangeboden om een lekker hapje te komen eten, want van zwemmen krijg je honger! Tot snel.

Gratis 1 uur zakelijke Facebooktraining

Heb je een eigen onderneming en vraag je je af wat je met Facebook kunt? iemagoo sponsort ons en daarom kunnen ondernemers die klant zijn bij ons kosteloos een Facebooktraining volgen van één uur.

iemagoo-400x400

50% korting op activiteiten

Zwemt uw (klein-)zoon/dochter bij ons? Dan heeft u recht op maar liefst 50% korting op een van onze activiteiten, zolang hij/zij bij ons zwemt.

ledendeal

10% offertekorting bij Egberink Dakbedekkingen

Wij zijn dol op water, maar niet als het naar binnen stroomt! Last van daklekkage of wilt u dit voor zijn? Egberink Dakbedekkingen is sponsor van Riva en biedt daarom haar klanten een korting van maar liefst 10% op de offerte!

Egberink-400x400
wouda-400x400

10% korting op blessureartikelen

Gelukkig loop je bij sporten in water veel minder kans op blessures! Het sporten in water is intensiever en je verbrandt meer calorieën. Maar doordat je in het water langzamer en minder abrupt beweegt loop je minder risico op een blessure! Mocht je onverhoopt toch last hebben van blessures, bijvoorbeeld door andere sporten of overbelasting, kun je terecht bij onze sponsor Wouda Orthopedie.

Copyright © 2019 Zwemschool Riva - Privacystatement - Webdesign: iemagoo