Uniek in Hengelo: Zwemles voor zeemeerminnen

Nieuws

20/04/2018

Uniek in Hengelo: Zwemles voor zeemeerminnen |, ,

Een nieuwe rage is gaande, afgaand op het succes elders in het land. De zwemlessen die jonge meiden opleidt tot zeemeermin zijn flink in trek. Wij zijn als enige in deze regio die deze opleiding tot zeemeermin aanbiedt. De enige vereiste is dat de kinderen minimaal 8 jaar oud moeten zijn en in het bezit van een A en B diploma. ( dit i.v.m. de intensiviteit van het met staart aan zwemmen )

En het is niet zo maar iets, het gaat er serieus maar gezellig aan toe. Tijdens 3 lessen van drie kwartier leren de zeemeerminnen-in-spe de juiste technieken aan. Natuurlijk inclusief gebruik van de prachtige staart met monovin. Na het goed afleggen van de afsluitende proef ontvangen de deelnemers ook nog eens een heus zeemeermin diploma! Ook bieden wij de mogelijkheid om op zondag Zeemeermin-kinderfeestjes bij ons te vieren.

De cursus tot zeemeermin bestaat uit 3 lessen van drie kwartier. De kosten zijn €39,95 incl. inschrijfkosten en diploma en gebruik van onze staarten. Er worden regelmatig nieuwe zeemeermin cursussen gegeven. Voor meer informatie en data kunt u mailen of bellen naar info@zwemschoolriva.nl, 074-2432091 of Whats-App 06-51827675

Wees er snel bij, want vol=vol!

Reacties

Reacties zijn gesloten.

Copyright © 2019 Zwemschool Riva - Privacystatement - Webdesign: iemagoo